Första advent

Idag är det först advent så jag har ändrat bakgrunden efter det. Jag kanske byter sen, men nu ska jag gå och äta middag.

Kram senstional sandra

Snälla tomten...

...ge mig det här:


Det är en ipod nano på bilden men jag kanske ska köpa en!!


SensationalHanna

M och H

Hej hopp! Igår var Vi på globen horse sho w, det var sååååå kul. Mycket bus blev det . några exempel Anna gick in på herrtoaletten, vi blev bortskuffade från våra platser två gånger. vi åkte på rumpan i ett trapphus red elektrisk tjur och mycket mer. Sen gick Jag ( sensational Malin) och Sensational Hanna hem till mig och hämta grejjer och sen hem till henne och Sensational Tilla och åt middag och kollade på stjärnor på is, jaaa tony åkte !!!! Nu har jag och Hanna precis äti frulle MUMS. Nu sk jag iväg och träna och Hanna och TIlla ska till solna c :)
Sensational Malin ( och hanna står bakom)

sensational sandras dag :)

Idag har jag spelat volleboll. Detvar kul och vi vann alla martsher alltså 2 av 2 :P . Det belv så några martsher för att det var ett lag som typ inte kom. :S .
Ikväll tror jag ska till sensational malin. Jag tar då med mig min lillebror tobbe för mamma och pappa är på returang och kommer hem sent så jag kan inte lämna honnom hemma sjäv ( han är 9 år). Men han får nog vara med och spela guitar hero med oss om vi ska spela det. Jag har inte spelat det nån gång förut så det blir i så fall första gången och jag tro jag kommer vara ganska dålig på det för jag brukar inte vara bra på sånt XD

Kram
Sensational Sandra

Globen nästa

Idag var det skola, mkt tårar föll ;( men allt är bra igen :D Peace in girlworld ;P Imorron ska SensationalMalin, SensationalAnna, SensationalTilla och jag till globen horse show, klockan 9 på morronen!!! Jag kommer sova hela tiden haha, men det kommer nog vara JÄTTE JÄTTE roligt!! Det som börjar 9 är dressyr och det pågår till 14 ( 5 timmar! ) och sen är det en familje show klockan halv 4 till 5. Sen ska vi hem till Malin och sova över x) Hennes familj har åkt någonstans och vill inte vara själv. Vi ska kolla på Björn gustavssons DVD film (?) och spela guitar hero!

Nu måste jag gå och handla innan idol börjar :P

Haha. Asså jag diggar den här låten älskar den bara! Kolla 0.27 och 0.41!

Keep reading <3

SensationalHanna

Snöbollar!

Idag hade jag sovmorron till 10 x) Dagen var bra förutom när vi gick till gymmet på idrotten, alla killar kastade snöbollar på oss!! Vi dansade på gymmet, det var särskilt roligt att se en speciell person dansa haha!  Efter skolan gick SensationalMalin och jag till lidl, sen har jag pluggat hela dagen till provet imrn.
Nu ska jag kolla på tv :)

SensationalHanna

Dikt..

"JAG finns..

om du har en hemlighet att berätta kan vi prata hela dagen.

om dina drömmar någon gång verkar omöjliga ska jag rycka dig i kragen.

om du inte en enda chans ser, finns jag där tills du ler

och om nån skulle krossa ditt hjärta skulle jag vara där tills du inte längre kände någon smärta

när allt gått fel, när du inte orkar mer när du behöver en vän...så finns jag här!"


Tillsammans är vi oslagbara!




tihi kolla vad gulligt xD borde kanske plugga lite nu , men orkar inte.. idag hände det supermycket i skolan´, orkar inte förklara. efter skolan jag jag SHanna SMatilda ochSSandra till til SMatilda och Sjohanna , vi gjorde curry mackor och kolla top model . jag och hanna gick ut på uteplatesn och byggde en snölyktan , den blev nästan klar , hann alämna mig efter typ 5 minuter så jag fick göra kalrt den själv , men den gick ösnder :( men nu ska jag plugga english,,juste på Hkn idag gjorde vi varma mackor med svamp stuvning , såå gott ! 
SensationalMalin! 

missade GG

Jag tog med mig min kamera till sensationalhanna o sesationalmalilda idag men jag hinner inte ladda upp dom på datan nu så det kanske blir i morgon. Sesationalanna skaffade king till mig idag så när jag satt och spelade lite på det så glömde jag bort att det var gossip girl idag !Så jag missade det :(.  Men jag tror inte jag kommer bli lika beroende som sensationalanna är på king . Kan jag bli det? hahaha jag skoja bra så beroende är hon inte,...men nästan :P.

SensationalSandra :)

Tora i snö


Hel dag med sensationalsix

Idag var hela sensationalsix här. Vi kollade på Sunes jul x). SensationalAnna har blivit beroende av king! Nån gång måste vi alla kinga tillsammans! Nu på kvällen gick sensationalSandra, sensationalMalin, sensationalTilla och jag och sålde korv, vi sålde 2 stycken! Sen gick vi hem till Fredde och gav listan till honom. Nu sitter jag och kollar på One tree hill och sen är det Gossip girl. Ska nog ringa sensationalMalin och påminna henne om det ( hon glömmer jämt bort att det är Gossip girl ). Nu är reklamen slut så jag måste skynda mig till Tv.n


SensationalHanna

I beileve in you

Är inte stort fan av il divo men deras röster är så sköna! Älskar oxå när Celine kommer in och sjunger på franska!

M

JAG VILL ÅKA PULKA!


T

Igår kom hela Sensationalsix hem till SensationalHanna och mig. Vi kollade på idol SensatonalMalin och jag började gråta när Kevin sjöng första låten till sin flickvän.
Just nu smsar jag med SensationalHanna som är med SensationalAnna dem har varit i Barkaby på Rusta och IKEA. Ville följa med men hade ont i huvudet. Dem sitter typ fast med bussen. Det är typ några som försöker komma på bussen utan att betala.
När SensatinalHanna och SensationalAnna kommer ska jag äta bacon chips (dax för snax) XD

Det har snöat här hur mkt som helst nu måste jag verkligen köpa en vinterjacka och nya vinterskor annars kommer jag frysa till döds c(:  SensationalTora var så söt, helt täckt med snö haha XD

Dagen

Vi tänkte ju åka till Rusta idag, får se om vi gör det! Jag ska iallafall till centrum, mina händer fryser ihjäl x) Nån som ska med??

SensationalHanna!
 

god morgom

hello girls! idag ddrar jag iväg på träning . blire någonting tonight ?::)

SensationalMalin!

Bilder

SensationalHanna, SensationalMalin och SensationalSandra
SensationalHanna, SensationalMalin och SensationalSandra
SensationalMalin och SensationalTilla
SensationalTilla våldtar SensationalAnna x)
Sensationalsix
SensationalMalin
SensationalTora


SensationalHanna

Hejjs nu har sensationalMalin och sensationalSandra åkt hem. SensationalAnna och SensationalTilla  sitter och as garvar i soffan. Diggar sensationalAnnas skratt haha. Ikväll blir det hemma kväll med hela gänget. Vi ska kolla på Idol och kanske spela kort x) Vår hobby!

SensationalHanna!

SensationalMalin

Tjenixen , nu sitter jag här hon SensationalHanna och SensationalTilla tillsammans med SensationalSandra , vi kollar top model. Ikväll ska vi spana in idol och hare allmänt mys !

PS: Lita aldrig på en kort preson , de vill dig illa och är elaka ! DS
 

SensationalMalin!


A&T

Hejjs idag var det volleybell turnering i skolan. Varken SensationalAnna, SensationalTilla eller SensationalHanna deltog. Däremot gjorde SensationalSandra ett otroligt jobb och tog våran klass till en ny nivå. Och SensationalMalin gjorde sitt bästa :). Nu sitter SensationalAnna och SensationalTilla framför datorn och tar det lugnt. Vi börjar igen kl 12.25 så vi sitter väll här ett tag till och KINGAR :D. Snart ska vi kolla på SensationalAnnas SensationalPonny bilder :). Ps SensationalTilla klantade precis till det rejält och har aceton i hela handen. Nu klantade SensationalAnna till det ÄNNU mer XD Och råkade sudda bort något viktigt :)
Peace, Love and Understanding // SensationalAnna och SensationalTilla

ALLMÄNT

Hej vi är 5 tjejer som går i nian och en vacker Newfoundland hund som skriver i bloggen. Vi alla har olika personligheter och intressen och på något otroligt sätt passar vi med varandra som en hand i en handske.

SensationalAnna är den som alltid vill lyckas med allt. Hennes passion i livet är hästar och ridning och hon ger aldrig upp. Hennes himmel på jorden är Grällsta där hon spenderar sin sommar. Hon är det närmsta plugghäst man kan komma fast hon har ett liv.

SensationalHanna är en självtändig och bestämd tjej som oftast vet vad hon vill ha. Hon har ett starkt psyke så man kan inte komma åt henne (om du ens försöker kommer de resterande Sensationalgänget slå ner dig). Hon älskar basket och hästar och har en stor talang i sykunskap.

SensationalTilla är nog den snällaste av oss. Och hon ser oskyldig ut som fan, det kan vara väl användbart i vissa situationer :). Hon lever för att leva och är en riktig kämpe. Hennes intressen är hästar och basket och hon och SensationalHanna brukar åka till Småland, där är deras himmel på jorden.

SensationalMalin är en skrattande tjej som alltid är skinande glad. Men hon är även drottning över fobier och panikattacker. Hon är en cheerleader och hoppar runt och sjunger för det mesta på sin fritid. Men hon kan komma i luven på SensationalAnna ganska ofta, och då fan smäller det XD.

SensationalSandra är det lugna sansade mitt i all kaos. Hon spelar volleyboll på fritiden och är intresserad av estetiska saker. Hon är den som aldrig drabbas av panik fastän alla runt om är i total hysteri. Tack och lov för det :).

SensationalTora är byggstenen i det hela. Hon är våran gemensamma punkt. Vi alla älskar henne oehört. Hon gillar att äta gott typ grisöron, bulldeg, godis, kakor och mat i allmänhet. Hennes största intresse är att rota i SensationalHannas papperskorg, få mat, sova och väcka folk på natten på roliga sätt :)

A

FFS jag är den ALLRA första som bloggar på våran egna lilla blogg :) *STOLT!* Jag sitter hemma och kingar som vanligt våran SensationalSandra har vart här, vi försökte sälja korv men sålde 0 jävla korvar! I två trapphus! Och vi råkade knacka på hos Andreas XD. Stackars SensationalTilla är sjuk :( Krya på henne. Jag sitter här och tar det lugnt fastän jag då borde plugga till alla MILJARDER prov vi har de närmsta veckorna! Och brodera -.- Tora rules and I'm the best! //SensationalAnna :)

RSS 2.0